Tuinaanleg

Een mooi ontwerp verdient een perfecte uitvoering door mensen met passie voor tuinen en gedegen vakkennis, die tevens het belang onderkennen van het voeren van een strakke regie. De vakkundige hoveniers van Groengroep beschikken over deze kwaliteiten. Wij verzekeren u van een perfect eindresultaat, zonder vervelende verrassingen achteraf.

Een mooi ontwerp verdient een perfecte uitvoering

Tuinaanleg vergt vakmanschap, ‘gevoel’ en toewijding. De tuin van uw dromen is het resultaat van een goede samenwerking tussen opdrachtgever, ontwerper en hovenier. Met de juiste investering in goede materialen, als grond, houtwerk en planten komt uw mooie ontwerp echt volledig tot zijn recht. Groengroep garandeert een perfecte uitvoering, met aandacht voor details. Zoals de stoep netjes aanvegen na elke werkdag. Wij werken met een vast team van hoveniers die allen hart voor het vak hebben. Gespecialiseerd tuinaanleg van bijzondere tuinen. Met oog voor originele oplossingen en een praktische aanpak.

Is een tuinontwerp duur?

Elke tuin is maatwerk, maar dat betekend niet dat het ook per definitie veel geld kost!

Neem contact op!

Neem contact op met ons team en we bespreken samen wat er mogelijk is en wat de kosten zijn die hieraan verbonden zijn.

Beste Robert Kees,

Bij thuiskomst trof ik een prachtig opgeruimde en bijgehouden tuin aan. Wat een heerlijkheid. Wil je Nick daarvoor hartelijk danken? Ik zat de afgelopen weken echt een beetje op een dood punt met de tuin; er was zoveel in te doen, maar ik had mijn handen vol met andere zaken. Fijn dat ik nu weer met gerust hart de tuin in kan kijken en genieten.

Groetjes,
Monica
Monica Alkemade

Goedemorgen Jan,

Graag wilde ik je bedanken voor de komst van John gisteren. Het was een groot genoegen hem te ontmoeten. En met wat een zorg en liefdevolle aandacht heeft hij gewerkt in mijn tuin.
In de toekomst hoop ik jullie team weer eens in te mogen schakelen voor de apk- van de tuin:)

Mevrouw D.
Beste Robert Kees,
Allereerst wil ik je laten weten dat ik erg blij ben met de opknapbeurt van onze tuin in Wanneperveen. Maar vooral mijn bewondering uitspreken naar het harde werken van de jongens. Net die dag hadden we pech met het weer, maar dit leek voor de jongens geen probleem te zijn.Ben benieuwd wat de laurierhaag gaat doen.Hartelijke groet!
Rotterdam, Hoflaan
Beste Robert Kees,
Even een berichtje om jullie te laten weten dat we tot nu toe erg tevreden zijn over de gang van zaken bij de werkzaamheden aan onze tuin. Compliment voor de mensen die het werk uitvoeren: echte vaklieden, prettig in de omgang en harde werker! Op dat soort medewerkers moet je zuinig zijn!! We kijken uit naar de 2e fase.
Amsterdam, Joh. Vermeerstraat
Beste Robert Kees,
De tuin ziet er weer heel netjes uit!! En de Camellia’s zijn erg mooi, goed gekozen! Dus het kan weer een tijdje voort.Bedankt weer.
Delft, Nieuwe Langendijk

Beste Robert Kees,

De door Nick geplante narcisjes doen het prachtig!

Henriëtte van Opijnen