Beste mensen
 
Allereerst hopen wij dat het goed gaat met u in deze bijzondere tijd en dat u met het mooie weer in ieder geval geniet van uw tuin. Juist in deze tijd is het heerlijk om buiten te zijn met het in acht nemen van de opgelegde coronamaatregelen en te genieten van het opkomende groen en de frisse lucht.  Het ziet er naar uit dat de maatregelen de komende tijd wel wat versoepeld worden zodat er misschien weer een ‘normale’ wereld ontstaat. Maar voordat het zo ver is kunt u in ieder geval genieten van een heerlijk plekje buiten. 

In april hebben wij u geïnformeerd over het verschuiven van onze inspirerende bijeenkomst van 21 maart naar 20 juni, maar helaas moeten wij ook deze bijeenkomst definitief annuleren. De beleidsmaatregelen laten het niet toe om de bijeenkomst, waarbij wij toch velen van u verwachten, te houden. 

Wij hadden er veel zin in en de sprekers wilden graag hun inspirerende verhaal houden. Alles was geregeld om er met u een mooi “groenfeest” van te maken waarbij ook het afscheid van Jan en Robert Kees en de kennismaking met hun opvolger Gerben een plek in het programma had.

Jan en Robert Kees dragen echter wel per 1 juli het stokje over aan Gerben. De gezamenlijke periode van twee jaar zit er dan op en Gerben zal met het gehele team Groengroep voortzetten. Zij doen dit met veel plezier en enthousiasme en in de lijn die u van Groengroep gewend bent. 
Jan en Robert Kees hadden u uiteraard graag nog willen bedanken voor al uw vertrouwen en het (tuin)plezier dat zij in de afgelopen bijna 40 jaar met u beleefd hebben. Helaas zit zelfs het ‘handen schudden’ er nu niet in. 

Maar hopelijk is de wereld aan het eind van het jaar weer in een normaler vaarwater en kunnen Jan en Robert Kees, misschien tijdens ons jaarlijks Mistletoe Event, u alsnog de hand schudden en wellicht enige herinneringen ‘hoe het al die tuinjaren gegaan is’ ophalen.  U ontvangt hiervoor tijdig een uitnodiging.

Om u op een andere manier toch tuininspiratie mee te geven hebben wij een mooi gedicht van Rudyard Kipling voor u uitgekozen. Een gedicht dat past bij toen en nu, bij ons en u!

Wij wensen u veel tuinplezier

Met hartelijke  groet

Robert Kees, Gerben en Jan