Tuinonderhoud

Zonder verzorging wordt ook de fraaiste tuin in korte tijd een treurige woestenij. Tuinonderhoud is immers meer dan alleen onkruid wieden en wat haagjes knippen. De kunst van goed tuinonderhoud is het behouden van het oorsponkelijke beeld, de grondslag van uw ontwerp.

Uw tuinonderhoud in goede handen

De hoveniers van Groengroep zijn echte onderhoudsspecialisten. Zij kennen uw tuin en weten precies wat die nodig heeft. Grasranden in toom houden door regelmatig graskanten te steken. Borders overzichtelijk houden door overtollig blad te verwijderen en planten te scheuren of terug te snoeien. De bloeitijd van uw bloemen verlengen door deze deels terug te knippen. Hagen te snoeien en te bemesten voor het intact houden van de zichtlijnen en de structuur in uw tuin.

Tuinonderhoud op maat: aan u de keuze

Bij Groengroep krijgt u onderhoud op maat. U kunt kiezen voor kleine of grote onderhoudsbeurten, al naar gelang uw wensen, behoefte en de toestand van uw tuin. Bijzonder praktisch is ook de vakantiebeurt. Bij terugkomst ligt uw tuin er dan weer ‘als nieuw’ bij. Of nòg makkelijker: een onderhoudsabonnement voor 2, 4 of 6 beurten per jaar. Samenwerken in de tuin is natuurlijk ook een aantrekkelijke optie. Op afspraak komen onze hoveniers om samen met u uw tuin aan te pakken en te onderhouden. Gaandeweg delen zij graag hun kennis met u om u de kneepjes van het vak te leren.

Groengroep verzorgt tuinonderhoud in grote delen van de randstad, o.a. in Rotterdam, Den Haag, Amsterdam, Woerden en Alphen aan den Rijn.

Goedemorgen Jan,

Graag wilde ik je bedanken voor de komst van John gisteren. Het was een groot genoegen hem te ontmoeten. En met wat een zorg en liefdevolle aandacht heeft hij gewerkt in mijn tuin.
In de toekomst hoop ik jullie team weer eens in te mogen schakelen voor de apk- van de tuin:)

Met vriendelijke groet,
D.

Mevrouw D.
Beste Robert Kees,
Allereerst wil ik je laten weten dat ik erg blij ben met de opknapbeurt van onze tuin in Wanneperveen. Maar vooral mijn bewondering uitspreken naar het harde werken van de jongens. Net die dag hadden we pech met het weer, maar dit leek voor de jongens geen probleem te zijn.Ben benieuwd wat de laurierhaag gaat doen.Hartelijke groet!
Rotterdam, Hoflaan
Beste Robert Kees,
Even een berichtje om jullie te laten weten dat we tot nu toe erg tevreden zijn over de gang van zaken bij de werkzaamheden aan onze tuin. Compliment voor de mensen die het werk uitvoeren: echte vaklieden, prettig in de omgang en harde werker! Op dat soort medewerkers moet je zuinig zijn!! We kijken uit naar de 2e fase.
Amsterdam, Joh. Vermeerstraat
Beste Robert Kees,
De tuin ziet er weer heel netjes uit!! En de Camellia’s zijn erg mooi, goed gekozen! Dus het kan weer een tijdje voort.Bedankt weer.
Delft, Nieuwe Langendijk

Beste Robert Kees,

Bij thuiskomst trof ik een prachtig opgeruimde en bijgehouden tuin aan. Wat een heerlijkheid. Wil je Nick daarvoor hartelijk danken? Ik zat de afgelopen weken echt een beetje op een dood punt met de tuin; er was zoveel in te doen, maar ik had mijn handen vol met andere zaken. Fijn dat ik nu weer met gerust hart de tuin in kan kijken en genieten.

Groetjes,
Monica
Monica Alkemade