Nodig (nieuwe) bezoekers uit & heet ze welkom!

Wie verwelkomt u bij uw bedrijf?

Uw bedrijf heeft dagelijks te maken met bezoekers. Bezoekers waarmee u bijvoorbeeld al een goede relatie heeft opgebouwd.  Zij zullen na hun bezoek anderen weer enthousiast  kunnen vertellen over uw bedrijf. Zeker wanneer u en uw bedrijfspand een goede indruk hebben achtergelaten.

Daarnaast wilt u wellicht ook nieuwe bezoekers nieuwsgierig maken en verwelkomen? Nieuwe bezoekers, die spontaan binnen lopen om kennis te maken met u en uw product!

Kortom, u wilt bestaande en nieuwe bezoekers uitnodigen binnen te komen! Om een goede indruk achter te laten is niet alleen de binnenkant van het bedrijfspand belangrijk, maar vergeet ook zeker de buitenkant met het bedrijfsgroen niet. De presentatie van uw bedrijf aan de buitenkant dient als uw visitekaartje!

Hoe zorgt u er momenteel voor, dat de buitenkant van uw bedrijf uw visitekaartje is? Met een

‘ Touch of green’ van de Groengroep kunnen we u daar misschien mee helpen!

Maakt u contact naar de buitenwereld met uw bedrijfsgroen?

Er zijn veel bedrijven, die langs een (snel)weg gesitueerd zijn en waar veel voorbijgangers (dagelijks) langs komen met de auto, de fiets of wandelend. Door het bedrijfsterrein dat er wat ‘verloren’  bij ligt, trekken deze bedrijven veelal niet de aandacht bij hun voorbijgangers.

Is uw bedrijf naar bestaande en nieuwe bezoekers uitnodigend? Voelen bezoekers zich welkom? U besteed wel aandacht aan het buitenterrein, echter verwelkomt het (nieuwe) bezoekers ook niet echt?

Uw bedrijfspand heeft een bepaalde uitstraling naar buiten toe. U kunt deze gebruiken om contact te maken met de buitenwereld. D.m.v. een bijzonder groene bedrijfsaankleding zorgt u, dat u er als bedrijf uitspringt!

De Groengroep denkt graag met u mee over hoe wij uw bedrijf dit groene uitnodigende visitekaartje kunnen geven!

Wat zijn de voordelen van bedrijfsgroen of bedrijfstuin?

‘Groen’ heeft vele voordelen voor de aankleding van uw bedrijf. Met prachtige bomen wordt een bedrijfspand bijzonder aangekleed en springt het vanaf ver weg al in het oog. Vanwege de (groene) presentatie naar buiten toe, zullen voorbijgangers zich later het bedrijf nog beter kunnen herinneren.

D.m.v. ‘groen’ op gerichte plaatsen op het terrein rondom het pand, zullen bezoekers begeleidt worden richting parkeervakken of de ingang. Beplanting draagt bij aan een duidelijke(re) routing voor nieuwe (en bestaande) bezoekers.

‘Groen’ geeft daarnaast een natuurlijke uitstraling. Natuur heeft een gunstige (ontspannende) werking op de gemoedstoestand van de mens. Bezoekers zullen zich bij u sneller op hun gemak voelen en ontspannen zijn. U wilt ze waarschijnlijk een goed gevoel geven, wanneer ze u bezoeken?

Ook uw eigen werknemers zullen de vruchten plukken van het ‘groen’ rondom uw bedrijfspand. Zeker indien er een bedrijfstuin voor medewerkers is. Een bedrijfstuin is een plek om elkaar te ontmoeten, om eventueel in te wandelen, te ontspannen en in de (lunch)pauze weer op te laden. Het welzijn van uw werknemers is tenslotte de drijfkracht achter uw bedrijf!

En ..  met meer ‘groen’ draagt u ook nog eens bij aan een beter klimaat!

U wilt een ‘Maak je entree’-tuin?

Groengroep helpt u bij het creëren van een ‘Maak je entree’-tuin. Zo kunnen al uw bezoekers en medewerkers hun ‘entree’  bij u maken!

Een greep uit de mogelijkheden:

We dragen ideeën aan voor bijzondere, in het oog springende, groene aankleding van uw bedrijfspand of bedrijfsterrein d.m.v. bijzondere bomen, heesters of beplanting.  Groengroep geeft suggesties voor de herinrichting van het bestaande bedrijfsterrein en/of entree voor een groene(re) aankleding. We ontwerpen een praktische ‘routing’ voor (nieuwe) bezoekers d.m.v. ‘groen’ voor een duidelijke(re) bewegwijzering. Groengroep ontwerpt daarnaast ook een uitnodigende groene entree van uw bedrijfspand of een bedrijfstuin met wandel-, zit-, borrel- en andere gelegenheden voor de medewerkers en (zaken)relaties.

U heeft geen tijd voor het groenonderhoud?

Groengroep denkt niet alleen met u mee .. Groengroep ontwerpt, verzorgt de aanleg en onderhoudt het bedrijfsgroen indien gewenst. Wij besteden de uiterste zorg aan de kwaliteit van materialen, de aanleg door onze hoveniers en de communicatie met u als bedrijf. Dit doen wij voor, tijdens en na de aanleg. U vindt alle facetten bij ons .. bij de Groengroep!

Is een tuinontwerp duur?

Elke tuin is maatwerk, maar dat betekent niet dat het ook per definitie veel geld kost!

Neem contact op!

Neem contact op met ons team en we bespreken samen wat er mogelijk is en wat de kosten zijn die hieraan verbonden zijn.

Beste Robert Kees,
Allereerst wil ik je laten weten dat ik erg blij ben met de opknapbeurt van onze tuin in Wanneperveen. Maar vooral mijn bewondering uitspreken naar het harde werken van de jongens. Net die dag hadden we pech met het weer, maar dit leek voor de jongens geen probleem te zijn.Ben benieuwd wat de laurierhaag gaat doen.Hartelijke groet!
Rotterdam, Hoflaan
Beste Robert Kees,
Allereerst wil ik je laten weten dat ik erg blij ben met de opknapbeurt van onze tuin in Wanneperveen. Maar vooral mijn bewondering uitspreken naar het harde werken van de jongens. Net die dag hadden we pech met het weer, maar dit leek voor de jongens geen probleem te zijn.Ben benieuwd wat de laurierhaag gaat doen.Hartelijke groet!
Rotterdam, Hoflaan

Goedemorgen Jan,

Graag wilde ik je bedanken voor de komst van John gisteren. Het was een groot genoegen hem te ontmoeten. En met wat een zorg en liefdevolle aandacht heeft hij gewerkt in mijn tuin.
In de toekomst hoop ik jullie team weer eens in te mogen schakelen voor de apk- van de tuin:)

Met vriendelijke groet,
D

Mevrouw D.
Beste Robert Kees,
Even een berichtje om jullie te laten weten dat we tot nu toe erg tevreden zijn over de gang van zaken bij de werkzaamheden aan onze tuin. Compliment voor de mensen die het werk uitvoeren: echte vaklieden, prettig in de omgang en harde werker! Op dat soort medewerkers moet je zuinig zijn!! We kijken uit naar de 2e fase.
Amsterdam, Joh. Vermeerstraat
Beste Robert Kees,
De tuin ziet er weer heel netjes uit!! En de Camellia’s zijn erg mooi, goed gekozen! Dus het kan weer een tijdje voort.Bedankt weer.
Delft, Nieuwe Langendijk