Terwijl de natuur nog hard bezig is met de keuze ‘winter of geen winter’, bereiden wij ons bij Groengroep voor op het komende seizoen.
In deze nieuwsbrief praten we u even bij.

Even voorstellen: Gerben van Dolder

Sinds 1 juli 2018 is Gerben (midden op de foto)  het directieteam bij de Groengroep komen versterken.  Hiermee hebben wij, Robert Kees en Jan, een intensief samenwerkingsverband met Gerben opgestart hetgeen in juli 2020 zal leiden tot een overdracht binnen de Groengroep.  In de tussenperiode dragen we stukje voor stukje onze werkzaamheden over aan Gerben, maar  blijven wij tot 1 juli 2020 volledig werkzaam bij Groengroep. Hiermee hebben wij tijd om met het oog op  deze toekomstige overname  alle werkzaamheden, procedures en andere zaken weer eens goed onder de loep te nemen en eventueel aan te passen. Samen met Gerben werken we met veel vertrouwen aan een toekomst bestendige Groengroep.

Medewerkers praten elkaar bij

In deze ‘rustige’ winterperiode hebben wij tijd vrij gemaakt om met onze medewerkers om de tafel te gaan en even bij te praten over ons hoveniervak. De veranderingen van ons klimaat, duurzaamheid, biodiversiteit, CO2 uitstoot en fijnstof zijn allemaal nieuwe maatschappelijke uitdagingen die ons als hovenier bezig houden. Het gaat hier niet alleen over het tuinontwerp, maar ook over de wijze van het tuinonderhoud en tuinaanleg. Het is boeiend om met elkaar deze veranderingen te constateren en hierop in te spelen.
Door er met elkaar over spreken, blijven wij actueel in onze diensten.

Wist u dat ….

Bomen zijn niet alleen mooi, maar ook heel belangrijk voor de leefbaarheid in onze woon- en werkomgeving.
Wist u dat één boom
– gemiddeld 650 liter water vasthoudt
– 0.9 kg fijnstof opvangt
– 43 kg CO2 uit de lucht haalt
– 375 liter water drinkt
– de lucht koelt met een capaciteit van 10 airconditioners per jaar
Voldoende redenen om ook bomen, groot of klein, toe te passen in uw tuin

Frisse start van het nieuwe jaar

Het nieuwe seizoen staat weer voor de deur. Reden genoeg om weer fris aan de slag te gaan. Met een nieuwe outfit zijn we er helemaal klaar voor!
We hebben onze bedrijfskleding een andere kleur en logo gegeven en aangevuld met een nieuwe fleece vest, sjaal en een pet. Alle broeken, T-shirts en jassen zijn aangepast aan de tijd en voldoen hiermee weer aan alle veiligheidseisen.
Kortom; wij gaan weer als nieuw het voorjaar in.

Milieu sparen? Geen papier vergaren

Anno 2019 moeten we steeds bewuster omgaan met ons milieu en zoeken wij naar duurzame oplossingen. Daarom hebben wij besloten vanaf heden onze facturen digitaal te verzenden. In ons adressysteem hebben wij van u een mail adres, maar mocht u het op een ander adres willen ontvangen laat het ons dan weten.
Ook als u liever de papieren versie wilt blijven ontvangen, geef dit dan aan ons door. Dan versturen we hem uiteraard gewoon per post.
U kunt u eventuele wensen of aanpassingen aangeven via info@groengroep.nl

Jaarrond tuinonderhoud

Met een aantal vaste klanten hebben we de afspraak de data van de tuinbeurten voor het komend jaar al vast te leggen. Het is dan goed geregeld en de tuin ligt er het hele jaar netjes en verzorgd bij en u weet  precies waar u aan toe bent. We maken samen de afspraken en u hoeft nergens meer naar om te kijken.
Het inplannen is voor ons een kleine moeite en een groot gedeeld plezier. Wilt u ook gebruik maken van deze jaarrond planning laat het ons dan even weten met een email naar info@groengroep.nl

Zó maak je tuinen

Deze slogan staat vanaf begin februari op al onze bussen, mails en brieven, kleding etc. De slogan geeft aan hoe wij denken over tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud. Er zijn vele hoveniers, maar wij weten hoe het écht moet, namelijk zó als wij het doen!
‘Zó maak je tuinen’ staat voor vakmanschap, creativiteit en vooral tevreden klanten.