Tuinontwerp Amsterdam

U gaat een nieuwbouwhuis betrekken en fantaseert over mooie Engelse en Japanse tuinen. Maar is uw budget wel toereikend? Uw dromen en ideeën vertalen wij naar een persoonlijk tuinontwerp Amsterdam, stijlvol en natuurlijk, uiteraard rekening houdend met uw budget.

Stap voor stap naar een tuinontwerp.

Ook als u geen inspiratie hebt of als uw huidige tuin nodig aan renovatie toe is, staan de ontwerpers van Groengroep voor u klaar. Graag komen wij bij u langs voor een oriëntatiegesprek om te zien welk tuinontwerp Amsterdam bij u en uw omgeving past. De ontwerper kijkt naar het interieur van uw woning, de gezinssituatie en uw levensstijl.

Stap voor stap ontwikkelen wij samen met u uw droomtuin. De indeling, bestrating en beplanting worden uitvoerig met u doorgesproken, evenals de mate van onderhoud. Heeft u groene vingers of laat u het onderhoud liever over aan professionals? Uw wensen, gecombineerd met onze vakkennis, worden uitgewerkt in een uniek tuinontwerp Amsterdam.

Tuinontwerp Amsterdam voor elk seizoen

Uw voorkeur voor stijl en sfeer staat uiteraard voorop bij het maken van een tuinontwerp. Hoveniersbedrijf Groengroep biedt maatwerk en neemt een smaakvol beplantingsplan op in de offerte. Door de keuze van de juiste planten beleeft u immers alle seizoenen in uw tuin.

Een vierseizoenentuin zorgt ervoor dat uw tuin het hele jaar door uw zintuigen prikkelt: ’s winters dieprode Skimmia, kleurige voorjaarsbloeiers en in de zomer prachtige hortensia’s als blikvanger in uw tuin. Tel daarbij op een border met diverse kruiden en heerlijk geurende Jasmijn en het is alle seizoenen volop genieten.

Op zoek naar een Tuinontwerp Amsterdam?

Hoveniersbedrijf Groengroep denkt graag met u mee en realiseert voor u een tuin waar u jarenlang plezier van heeft. Of het nu gaat om een stadstuin of een landelijke tuin, bij Groengroep bent u aan het juiste adres voor een passend tuinontwerp Amsterdam.

Groengroep is aangesloten bij de Tophoveniers, lees hier meer!