Tuinontwerp Den Haag

Bij het ontwerpen en aanleggen van een tuin komt veel kijken. Wilt u hardhouten tuintegels of een gazon, tuinverlichting, een verhoogd terras, een speeltoestel voor de kinderen of misschien wel een zwembad in de tuin? Hoveniersbedrijf Groengroep voorziet u graag van een professioneel tuinontwerp Den Haag.

Stap voor stap naar een tuinontwerp Den Haag

Of het nu gaat om een stadstuin of een landelijke tuin, bij Groengroep bent u aan het juiste adres voor een passend tuinontwerp Den Haag. Houdt u van strakke lijnen of wilt u juist veel plantenbakken? Wij combineren uw wensen en voorkeuren met de expertise van onze medewerkers om tot een uitvoerbaar tuinontwerp Den Haag te komen.

Behalve een indeling van uw tuin is de bestrating minstens zo bepalend voor het aangezicht van een tuin. Al vele jaren is Groengroep specialist in tuinontwerp Den Haag. Graag adviseren wij u en kijken wij hoe uw tuin het fraaiste aansluit bij het interieur van uw woning en de omgeving.

Tuinontwerp Den Haag voor elk seizoen

Een ander aspect van een goed tuinontwerp Den Haag is de keuze van de beplanting. Om het hele jaar door te genieten van uw tuin adviseren wij te kiezen voor een vierseizoenentuin met een variatie aan planten en bomen. In elk jaargetijde is er dan wel iets bijzonders te zien.

De ontwerpers van hoveniersbedrijf Groengroep putten uit vele jaren ervaring. Zij weten precies welke planten, bomen en siergrassen het beste groeien bij u in de tuin of in potten. Dit ziet u terug in een tuinontwerp Den Haag. Aan alles is gedacht, het ontwerp is tot in de puntjes voor u uitgewerkt.

Interesse in een Tuinontwerp Den Haag?

Hoveniersbedrijf Groengroep denkt graag met u mee en ontwerpt voor u een tuin waar u jarenlang plezier van heeft. Neem vrijblijvend contact op en maak een afspraak met één van onze ontwerpers.