Tuinontwerp Woerden

Romantisch of praktisch? Klassiek of modern? Uw dromen en ideeën voor een nieuwe tuin vertalen wij naar een persoonlijk tuinontwerp Woerden, stijlvol en natuurlijk, uiteraard rekening houdend met uw budget. Maar Hoveniersbedrijf Groengroep denkt ook graag met u mee.

Stap voor stap naar een tuinontwerp Woerden

Heeft u wel eens gedacht aan verticaal tuinieren? Hagen en klimplanten geven verrassende effecten. Wellicht moet uw tuin kindvriendelijk zijn of rolstoeltoegankelijk. Graag komen wij bij u langs voor een kennismakingsgesprek om te zien welk tuinontwerp Woerden bij u en uw levensstijl past. De ontwerper kijkt ook naar het interieur van uw woning om er één mooi geheel van te maken.

Stap voor stap ontwikkelen wij samen met u uw droomtuin. Vindt u strakke lijnen mooi of moet uw tuin een speels karakter krijgen? Geeft u de voorkeur aan vaste planten, struiken, bomen of kleurig perkgoed? De beplanting, indeling en bestrating worden uitvoerig met u doorgesproken, evenals de mate van onderhoud. Uw wensen, gecombineerd met onze vakkennis, worden vervolgens uitgewerkt in een uniek tuinontwerp Woerden.

Tuinontwerp Woerden voor elk seizoen

Uw voorkeur voor stijl en sfeer staat uiteraard voorop bij het maken van een tuinontwerp Woerden. Hoveniersbedrijf Groengroep biedt maatwerk en neemt een smaakvol beplantingsplan op in de offerte. Door de keuze van de juiste planten beleeft u immers alle seizoenen in uw tuin.

Een vierseizoenentuin zorgt ervoor dat uw tuin er het hele jaar door aantrekkelijk uitziet: zowel ’s zomers als ’s winters bloeiende planten en kleur in uw tuin. Behalve tuinontwerp Woerden kunnen wij voor u de tuin aanleggen en onderhouden. Aan u de keuze.

Belangstelling voor een Tuinontwerp Woerden?

Hoveniersbedrijf Groengroep denkt graag met u mee en ontwerpt voor u een tuin waar u jarenlang plezier van heeft. Of het nu gaat om een stadstuin of een landelijke tuin, bij Groengroep bent u aan het juiste adres voor een passend tuinontwerp Woerden.